Calendar activitati:


Pagina S.C. APA PROD S.A. Deva

Plan de acțiune privind protecția surselor de apă

Intalniri educative in cadrul Proiectului

Organizare intalnire educativa in orasul Hateg

In data de 29 aprilie, a avut la Casa de Cultura a orasului Hateg, o intalnire de informare a publicului cu privire la protejarea resurselor de apa. In cadrul intalnirii a fost prezentat Planul de protectie a surselor de apa, realizat in cadrul Proiectului, precum si o prezentare a pricipalilor factori de risc in scopul prevenirii poluarii acestora.

Organizare de intalniri educative in scoli

Săptămâna Altfel a însemnat pentru o parte din elevii Colegiului Tehnic Transilvania și Colegiului Național „Decebal” un prilej de conștientizare a importanței protejării resurselor de apă și cunoașterea proceselor prin care trece apa în cadrul unei Stații de epurare.

Acțiunile educative cu tema „Să protejăm apa împreună”, au avut loc în cadrul celor două școli, în zilele de 8, respectiv 9 aprilie, inclusiv cu organizarea unui concurs de desen pentru elevii claselor I-VIII și concurs de fotografie pentru clasele V-XII, elevii fiind premiați cu diplome și cărți educative. La terminarea activității din cadrul școlilor, elevii au fost duși să viziteze Stația de Epurare Deva, unde au putut vedea ei înșiși toate procesele prin care trece apa colectată din sistemul de canalizare, până la vărsare în mediul natural.

Citeste tot articolul

Intalnire educativa, 8 aprilie 2015 - Colegiul Tehnic Transilvania din Deva

Intalnire educativa, 9 aprilie 2015 - Colegiul National Decebal din Deva

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro